Trajectòria

La Societat "AUDITORIA I CONTROL Auditors, S.L.P." es va constituir a l'any 1984, amb la finalitat de dedicar-se de manera exclusiva a la realització de tot tipus de treballs d'auditoria i consultoria de gestió. En aquella època era pràcticament la única societat d'aquestes característiques a les comarques gironines. Des d'aleshores ha treballat ininterrompudament en el camp de l'Auditoria i Consultoria tant en empreses i entitats privades com públiques. Això ha fet que hagi experimentat un creixement continuat i ordenat, havent acumulat una experiència i solera professional que la situa entre les primeres firmes de serveis professionals de Girona.

Des dels seus inicis fins ara, d'acord amb l'experiència adquirida i la formació contínua dels seus professionals, la societat ha anat incrementant els seus serveis, oferint també serveis de consultoria financera, outsourcing de gestió i comptable, coordinació d'equips directius, serveis concursals i de protecció de dades o jurídico-mercantils, entre d'altres.

Els serveis que realitza AUDITORIA I CONTROL Auditors SLP s'han centrat en empreses de la província de Girona però, també, han suposat una obertura definitiva cap a noves zones d'influència. Així doncs, actualment, l'activitat també està situada en empreses de fora de la província ( Barcelona, Madrid, Bilbao, Galicia, Illes Balears, Navarra, Málaga, Alacant, ... ) on es desenvolupen activitats d'auditoria i consultoria de forma permanent.

Al llarg dels anys AUDITORIA I CONTROL Auditors SLP també ha acumulat experiència a nivell internacional gràcies a l'acompanyament realitzat a diferents grups empresarials que han obert filials o realitzat inversions a l'exterior i que ens han encarregat tasques de control, seguiment i coordinació dels projectes. Aquest fet ha obert el coneixement dels professionals d'AUDITORIA I CONTROL Auditors SLP de forma molt clara i ha permès aprofitar sinèrgies amb altres empreses i serveis. També ha obligat als professionals de la firma a una formació addicional i constant en altres aspectes que tenen a veure amb la realitat empresarial d'altres països ( comptes anuals, obligacions específiques, .. ) a banda de formació a nivell d'anglès del personal d'AUDITORIA I CONTROL Auditors SLP que permet una relació constant amb tercers que no parlin català o castellà.

Una altra especialització d'AUDITORIA I CONTROL Auditors, SLP és la realització de treball d'auditoria de grups de consolidació internacionals. En aquest cas tant per societats espanyoles amb filials a l'estranger com, a la inversa, per empreses estrangeres que han d'incorporar filials espanyoles. En aquest cas, els professionals d'AUDITORIA I CONTROL Auditors SLP estan avessats a treballars amb diferents standards de consolidació internacional, paquets d'informació consolidada de grups i demés obligacions internes que permeten aquesta fluïdesa informativa.

"AUDITORIA I CONTROL Auditors, S.L.P." és conseqüència inicial de l'associació de diversos professionals de l'assessorament fiscal, laboral i mercantil - jurídic i, per tant, malgrat provenen d'empreses independents i no vinculades, ofereixen el suport i coordinació operativa adient a AUDITORIA I CONTROL Auditors SLP sempre que sigui necessari i adient.

La filosofia de treball d'"AUDITORIA I CONTROL Auditors, S.L.P." es basa en el rigor, confidencialitat i ètica dels seus professionals que, combinades amb el ferm propòsit de servei i atenció al client porta com a conseqüència una identificació total entre els serveis que oferim i les necessitats dels nostre clients.